Bouw uw eigen energie netwerk!!

Focus on Solux heeft twee typen zonnepanelen. De traditionele zonnepanelen met een kunststof achterzijde en de nieuwe generatie zonnepanelen met een volledig glazen achterkant.

De glas-glas zonnepanelen

 

 

De nieuwe generatie zonnepanelen van Focus on Solux hebben een opbrengst die gegarandeerd 25% boven de industrienorm liggen. Bovendien zijn de panelen van Focus on Solux aanzienlijk beter bestand tegen alle belastingen en milieu invloeden. Het resultaat: vanaf dag één hogere betrouwbaarheid en tot 33% toename van de levensduur.

 

 

Focus on Solux heeft samen met verschillende toonaangevende testcentra zoals TÜV en VDE onderzoek gewijd aan het verbeteren van de opbrengst en de levensduur van zonnepanelen. Het voorkomen van degradatie en het verlengen van de levensduur komt met een ogenschijnlijk simpel antwoord: glas. Glas is extreem duurzaam. Glas is volledig ondoordringbaar, dus bestendig tegen vocht. Glas is ook extreem sterk en bestendig tegen extreme weersomstandigheden en chemicaliën.

 

 

Met de glas-glas productlijn, inclusief frame, introduceert Focus on Solux haar nieuwe generatie zonnepanelen. Deze panelen hebben niet langer een kunststof achterzijde, maar een volledig ondoordringbare glas achterzijde. Daardoor neemt de stabiliteit en de levensverwachting toe.

Panelen met een plastic achterzijde laten makkelijker vuil en vocht door. Hierdoor wordt het vermogen elk jaar lager waardoor het rendement van deze type zonnepanelen in de loop van de tijd sterk afneemt. De degradatie van glas-glas panelen is nihil, waardoor de opbrengst veel hoger ligt dan met traditionele zonnepanelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen glas glas zonnepanelen

 

 • Gegarandeerd 5% gemiddelde meeropbrengst per jaar
 • Als beste getest door o.a. de Consumentenbond
 • Grootste belastbaarheid van andere mechanische invloeden van buitenaf
 • Grote resistentie tegen weersinvloeden
 • Voortreffelijke brandveiligheid

•             30 jaar garantie op het product

 • 30 jaar lineaire opbrengstgarantie
 • 100 % bescherming tegen prestatievermindering (PID SAFE)

 

De zonnepanelen zijn daarnaast mooi om te zien: door het geavanceerde ontwerp zijn deze zonnepanelen een elegante toevoeging voor elk huis of gebouw. Bovendien bieden wij een toonaangevende garantie op het product én het vermogen – zeker is zeker.

Focus on Solux zet zelf de eisen waaraan de producten moeten voldoen erg hoog, Als eerste fabrikant heeft Focus on Solux een test gedaan met de hoogste moeilijkheidsgraad door het zonnepaneel ruim 1280 uur bloot te stellen aan extreme omstandigheden. Bovendien worden de Focus on Solux panelen getest volgens o.a. de volgende normen:

 

 • ,,IEC 61701 ‘Zoutnevel-corrosie-test voor fotovoltaïsche (PV) modules’
 • ,,DIN EN 60068-2-52 second edition ‘Milieuproeven-Deel 2’.
 • Testprocédé proef Kb: Zoutnevel, cyclisch (natriumchlorideoplossing)

 

Als resultaat laten onze producten zien dat ze, zowel elektrisch als mechanisch, geen enkele opvallende gebreken vertonen.

Hagel, zout, zand… wij testen volgens zeer strengste eisen

 

 

Glas-Glas Paneel van 270-305 Wp

Wij testen onze zonnepanelen,  zodat  u daarmee  geen  risico  loopt. Daarbij testen  we niet alleen  de criteria volgens DIN EN of I.E.C. (International Electrotechnical Commission) maar daar

 

 

 

 

 

bovenop ook materiaal belastbaarheid die wij uit eigen langdurige praktijkervaring als verantwoordelijk producent kennen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* In vergelijking met standaard glas/folie-panelen onder dezelfde omstandigheden, over dezelfde garantieperiode.

 

 

 

 

Wordt uw eigen energieleverancier !

 

Met een opslagsysteem kunt u meer eigen zonne-energie gebruiken en hoeft u minder dure stroom te kopen. Met Accu is dat voor het eerst ook goedkoper.

Eerdere opslagsystemen waren relatief duur en daarom alleen geschikt voor de liefhebber die echt enthousiast was over zonne-energie. Nu is opslag ook iets voor degenen die nuchter

 

 

 

rekenen. De sensationele prijs van Accu maakt het opslaan van zelf opgewekte elektriciteit eindelijk lucratief.

Want wie wil er nog afhankelijk zijn van energieleveranciers die de prijs voor stroom jaar in jaar uit wijzigen? Met zonne-energiesystemen gecombineerd met de Accu van Focus on Solux is energie niet langer een kostenpost, maar een investering  met  een  geweldig  rendement.  Daar kan geen spaarrekening tegenop.

 

 

Produceer voortaan uw eigen groene stroom en zet zo uw energieprijs voor de komende jaren vast.

 

De accu type 500

 

De meest efficiënte Accu

Accu haalt een uitzonderlijk hoog accu rendement van 99,2%. Dankzij superieure DC- technologie worden nieuwe en bestaande PV-systemen voor het eerst echt rendabel. Accu gebruikt DC-technologie voor de PV-omvormer: De gelijkstroom van de zonne-module wordt direct opgeslagen en pas bij afgifte aan het net van de woning omgezet in wisselstroom. Dit maakt een einde aan de meervoudige, hoge conversieverliezen van AC-systemen. Andere fabrikanten verzwijgen deze verliezen en noemen alleen de efficiëntie van de Accu, die bij de Accu 99,2% is, maar de Accu bereikt een algemeen rendement van 93% tijdens het laden en ontladen (roundtrip).

 

 

U kunt de efficiëntie gemakkelijk verhogen: dankzij de DC-technologie is de accu compatibel met alle gangbare PV-omvormers. Ook bestaande PV-systemen die onrendabel zijn geworden als gevolg van gewijzigde randvoorwaarden worden plotseling weer lucratief – met relatief weinig inspanning.

 

 

Voordelen

 

 • Benutting van zonnestroom, als u dat nodig heeft
 • Stijging van het eigen verbruik en een grotere onafhankelijkheid van het net
 • Verlaging van de stroomrekening

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accu neemt weinig ruimte in en kan snel worden geïnstalleerd. Des te sneller profiteert u van uw accu.

Uitgebreide aanpassingen achteraf of ombouwwerk zijn niet nodig en dankzij de compacte afmetingen neemt de Accu weinig van uw kostbare ruimte in beslag.

 

 • Uitbreidbaar tot 11 kWh
 • ruimtebesparende wandmontage Afmetingen (HxBxD): 98,4 x 73,4 x 31 cm
 • Gewicht 78 kg (max. 25 kg voor elk component)
 • Het totale rendement (laden en ontladen): 93%
 • Ontlading DoD: 100%
 • Past op vrijwel alle stringinverters
 • Veiligheid: o.a. gecertificeerd volgens de nieuwe veiligheidsrichtlijnen voor de li-ion thuisopslag en de UN38.3 batterijmodule transporttest
 • Plug&Play-Installatie
 • 10 jaar garantie op de accu

 

Onze fabrikant is uitgeroepen tot de ster in de zonne- energiesector!

“Onze producent behoort tot de stralende sterren in de ontluikende wereld van de zonne- energie en de oorzaak van hun succes ligt in het radicaal afscheid nemen van opvattingen die lang gangbaar geweest zijn in deze sector. Terwijl oude rotten in het vak zoals op uitputtende wijze, in concurrentie zijn met Chinese massaproducenten die de prijzen constant verlagen, concentreert zij zich uitsluitend op innovatie en kwaliteit”

Vlak hierna kwam uit een grootschalig onderzoek van EuPD onze producent als de nr 1 naar voren op het gebied van zonnepanelen en opslag. In Europa, kregen de zonnepanelen die wij leveren het predicaat Top Brand Photovoltaic 2017.