Focus on Solux

Totaaloplossing voor een toekomst met duurzame energie?

Sinds 2000 is het opwekken van energie uit zonnepanelen steeds rendabeler geworden. Door dalende productiekosten van zonnepanelen en als maar stijgende energiekosten, is het steeds interessanter geworden voor iedereen om zonnepanelen aan te schaffen. Bij onze oplossing moet u echter niet alleen denken aan het opwekken van energie, maar ook het verbruiken en het opslaan van het overschot aan energie. Iedereen wil toch de “echte” controle krijgen over zijn eigen energiekosten nu en in de toekomst. Wij bieden de oplossing. Meer weten over het Focus on Solux Stappen Plan neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze zekerheden

 

Hoogste kwaliteit

Wij leveren en installeren uitsluitend bewezen technologie afkomstig van de beste Europese producenten van zowel zonnepanelen als Led oplossingen. Alleen het beste is goed genoeg voor u als klant.

Transparantie

Wij adviseren en leveren uitsluitende de beste oplossing voor uw situatie. Al onze informatie is controleerbaar en open.

Win/Win

Als u kiest voor de totaal oplossing van duurzaam opwekken en zuinig verbruiken van energie is dat een absolute financiële win/win voor uw organisatie en het Milieu ( CO2 reductie).