Wie zijn wij

De start van e-Lekstroom gaat terug naar 2013, waar een aantal gedreven mensen zich zorgen maakten over het milieu en over de energievoorziening in de (nabije) toekomst.

Duurzaam opwekken werd de leidraad om verder te gaan. Het is een moeizame weg geweest en we waren in 2018 dan ook erg trots op ons eerste PCR zonnepark in Galecop (Nieuwegein).

Maar we zitten niet stil en zoeken permanent naar nieuwe projecten. Een voorbeeld hiervan is de waterturbine in de stuw bij Hagestein, onze potentiële deelname in verschillende grootschalige projecten met Post Code Rozen,alsmede het ontwikkelingen van zonneparken in de regio.

Ook zoeken wij samenwerking met onder meer woningbouwcoöperaties en overheidsinstellingen, om samen op te trekken en projecten te realiseren.

Het bestuur

Jan Nuesink

Jan Nuesink, voorzitter

Jan heeft een groene achtergrond en opleiding. Voor zijn pensionering heeft hij lange tijd gewerkt als consultant milieu en ruimte bij een groot adviesbureau. Naast de inzet voor e-Lekstroom U.A. is hij actief als vrijwilliger bij de Algemene Hulpdienst Nieuwegein en het Utrechts Landschap. Verder bezig met praktisch bos- en landschapsbeheer en houtverwerking op onze hobbyboerderij met bos en weiland in de Eifel.

telefoon:  0629098218

email : voorzitter@e-lekstroom.com

Marc Koch, secretaris

telefoon:   030-6376194

email: marc@e-lekstroom.com

Mark Koch

Arthur Simons, penningmeester

telefoon:  0624206808

email : arthur@e-lekstroom.com

PostCodeRoos Cie Galecop

Deze groep enthousiaste deelnemers aan de PCR Galecop zorgt voor het contact met de PCR deelnemers , zoals het organiseren van deelnemers bijeenkomsten, de communicatie over het wel wee rond het park en geven tweemaal per jaar een nieuwsbrief uit.

Van l.nr.r. : Cees de Maine, Jan Princen, Stan Verbruggen en Aad Schmidt