e -Lekstroom adviseert Galecop Golf glas-glas zonnepanelen

Vanuit ons recent gestarte project: ” Regie over je eigen Energie(nota) “ adviseren wij als e – Lekstroom particulieren en bedrijven kosteloos bij de verduurzaming van hun huis of bedrijfspand. We begeleiden het hele traject van advies tot realisatie.

Zo ook hebben wij Galecop Golf (http://www.galecop-golf.nl) kunnen helpen.  En het resultaat mag er zijn: op het dak van het clubhuis liggen nu 30 glas-glas zonnepanelen. Goed voor een groot gedeelte van hun energiegebruik.

 

 

 

 

 

Regie over je eigen energie(nota)

Ja, het was een enorme klus, maar we zijn klaar. Met geweldige resultaten.

Na een uitgebreid onderzoek naar soorten en kwaliteiten bij zonnepanelen en grote benchmark onder alle in Nederland bekende leveranciers van zowel zonnepanelen als andere duurzaamheidsoplossingen (batterijen, HR+++ glas, isolatie e.d.)  zijn we als e-Lekstroom klaar voor ons project : “Regie over je eigen Energie(nota)”.

Dit gekoppeld met onze eigen kennis en ervaringen met duurzaamheidsoplossingen heeft ons meer dan startklaar gemaakt om particulieren, VVE’s, bedrijven en overheidsinstellingen volledig onafhankelijk te adviseren bij de energie transitie die gaande is.

Vanuit het door ons ontwikkeld meerjarig stappenplan laten we zien waar het grootste rendement zit en waar de kortste terugverdientijd in zit. We gaan dus primair voor de quick wins en secundair voor minder efficiënte oplossingen als bijvoorbeeld isolatie. Het stappenplan geeft een goed houvast voor de uitrol van een meerjarenplan.

Samen met e-Lekstroom naar Regie over je eigen Energie(nota).